Tjänster

Utvändig tvätt

(Asfaltsborttagning, Avfettning, Fälgtvätt, Spolning, Schamponering, Tvätt av gummimattor, Avtorkning)


Utvändig och Invändig tvätt

(Asfaltsborttagning, Avfettning, Fälgtvätt, Spolning, Schamponering, Tvätt av gummimattor, Avtorkning av bil och dörrfalsar, Tvätt av instrumentpanel, mittkonsol samt dörrsidor, Putsning av rutor, Dammsugning, Behandling av däcksidor och gummimattor)


Utvändig Rekond

(Asfaltsborttagning, Avfettning, Fälgtvätt, Motorrumstvätt, Tvätt av dörrfalsar, Spolning, Avlägsning av partiklar på lacken, Schamponering, Polering av lacken, Tvätt av gummimattor, Avtorkning av bil och dörrfalsar, Polering av strålkastare, Lackförsegling med Lahega Goldenwax, Behandling av däcksidor och gummimattor)


Utvändig Rekond med Toughguard™ lackskyddsbehandling

(Asfaltsborttagning, Avfettning, Fälgtvätt, Motorrumstvätt, Tvätt av dörrfalsar, Spolning, Avlägsning av partiklar på lacken, Schamponering, Polering av lacken, Tvätt av gummimattor, Avtorkning av bil och dörrfalsar, Behandling av däcksidor och gummimattor, Polering av strålkastare, Lackförsegling med, 2-komponents lackskydd Toughguard™)


Utvändig och Invändig Rekond

(Asfaltsborttagning, Avfettning, Fälgtvätt, Motorrumstvätt, Tvätt av dörrfalsar, Spolning, Avlägsning av partiklar på lacken, Schamponering, Polering av lacken, Tvätt av gummimattor, Avtorkning av bil och dörrfalsar, Polering av strålkastare, Lackförsegling med Lahega Goldenwax, Professionell tvätt av instrumentpanel, mittkonsol samt dörrsidor, Professionell dammsugning, Kemtvätt av textilklädsel. Tvätt av innertak. Läderrengöring med lädervårds-produkter, Putsning av rutor, Behandling av däcksidor och gummimattor)


Utvändig och Invändig Rekond med Toughguard™ lackskyddsbehandling

(Asfaltsborttagning, Avfettning, Fälgtvätt, Motorrumstvätt, Tvätt av dörrfalsar, Spolning, Avlägsning av partiklar på lacken, Schamponering, Polering av lacken, Tvätt av gummimattor, Avtorkning av bil och dörrfalsar, Polering av strålkastare, Professionell tvätt av instrumentpanel, mittkonsol samt dörrsidor, Professionell dammsugning, Kemtvätt av textilklädsel. Tvätt av innertak. Läderrengöring med lädervårds-produkter, Putsning av rutor, Behandling av däcksidor och gummimattor, Lackförsegling med 2-komponents lackskydd Toughguard™)


Utvändig och Invändig tvätt för fotografering

(Avfettning, Fälgtvätt, Spolning, Schamponering, Tvätt av gummimattor, Avtorkning av bil och dörrfalsar, Blåsning av instrumentpanel, mittkonsol samt dörrsidor, Snabbdammsugning, Behandling av däcksidor och gummimattor)


Läderbehandlig

(Läderrengöring med lädervårds-produkter, Läderbehandlig med Leather Protection Cream)


Glasbehandling

(Avlägsning av partiklar på glaset, Glasbehandling med Glassguard™ )


Textilbehandling

Kemtvätt av textilklädsel, Impregniering


Cabriolet impregniering

(Kemtvätt av cabriolet, Impregniering)


Polering av strålkastare

(Polering av strålkastare fram)


Hjulbyte

(Byte av hjul, Tvätt av hjul, Kontroll och påfyllning av däcktrycket)Siktgatan 3A . VINSTA . VÄLLINGBY . Tel  08-120 580 12 . Fax 08-563 030 10

Mob  070 48 960 53 . e-post: info@pr-center.se . http://www.proffsrekond.se